Maksutavat

Korttimaksut
Korttimaksuissa käytetään Zettle by PayPal palvelua ja maksamiseen tarvitset debit- tai credit-kortin sekä kortin PIN-koodin. Hyväksyttyjä kortteja ovat Visa, MasterCard, American Express, JCB, UnionPay, Diners Club, Discover, Maestro ja V Pay.

Lisäksi maksutapoina hyväksytään lähimaksut, NFC-maksut, Apple Pay-, Samsung Pay ja Google Pay -maksut.

Maksa myöhemmin tai maksuaikaa jopa 36kk Klarnalla
Käytettävissäsi on myös esim. isomman hankinnan yhteydessä mahdollisuus pilkkoa lasku pienempiin osiin tai maksaa myöhemmin Klarnalla. Maksamisessa tarvitset älypuhelimen, jonka avulla täytetään Klarnan hakemus maksun yhteydessä, tämä vie aikaa vain muutaman minuutin. Palvelun tarjoaa Zettle by PayPal ja Klarna.

MobilePay
MobilePay on Danske Bankin kehittämä mobiilimaksusovellus. Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta.

Lisätietoja maksutavasta löydät www.mobilepay.fi

Käteinen tai lasku
Voit tilata laskun joko paperisena tai sähköisenä PDF:nä sähköpostiisi ja yritykset voivat vastaanottaa laskut e-laskuina. Käteisellä maksaessa varaathan mieluusti tasarahan, koska vaihtokassa on pieni.

Leasing yrityksille
Yritykset voivat rahoittaa ATK-hankintansa leasingrahoituksella. Ostojen loppusumman on oltava vähintään 500 euroa (ALV 0%) ja jokaisesta uudesta sopimuksesta veloitetaan 75 euron kertaluontoinen maksu luotonantajan toimesta. Luottotiedot tarkastetaan Grenkeleasingin toimesta ja luottopäätös saadaan keskimäärin saman päivän aikana.

Perintä ja laskutus
ATK-palvelu Gigabitti on ulkoistanut laskutuksen saatavien valvonnan Visma Financial Services Oy:n laskutuspalveluun. Laskutusta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com. Laskutuspalveluun soittaessa tarvitset laskun numeron. Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä ATK-palvelu Gigabittiin.
Top