Maksutavat

Korttimaksut
Korttimaksuissa käytetään Zettle by PayPal palvelua ja maksamiseen tarvitset debit- tai credit-kortin sekä kortin PIN-koodin. Hyväksyttyjä kortteja ovat MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V Pay, Visa Electron, JCB, Diners Club, China Union Pay ja Discover.

Lisäksi maksutapoina hyväksytään lähimaksut, NFC-maksut, Apple Pay- ja Google Pay -maksut.

MobilePay
MobilePay on Danske Bankin kehittämä mobiilimaksusovellus. Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta.

Lisätietoja maksutavasta löydät www.mobilepay.fi

Käteinen tai lasku
Voit tilata laskun joko paperisena tai sähköisenä PDF:nä sähköpostiisi ja yritykset voivat vastaanottaa laskut e-laskuina. Käteisellä maksaessa varaathan mieluusti tasarahan, koska vaihtokassa on pieni.

Leasing yrityksille
Yritykset voivat rahoittaa ATK-hankintansa leasingrahoituksella. Ostojen loppusumman on oltava vähintään 500 euroa (ALV 0%) ja jokaisesta uudesta sopimuksesta veloitetaan 75 euron kertaluontoinen maksu luotonantajan toimesta. Luottotiedot tarkastetaan Grenkeleasingin toimesta ja luottopäätös saadaan keskimäärin saman päivän aikana.

Perintä ja laskutus
ATK-palvelu Gigabitti on ulkoistanut laskutuksen saatavien valvonnan Visma FSF Oy:n laskutuspalveluun. Laskutusta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 029 080 6560 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com. Laskutuspalveluun soittaessa tarvitset laskun numeron. Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä ATK-palvelu Gigabittiin.
Top